top of page

Om meg

Utdanning & godkjenninger

Jeg avla min akupunktureksamen i 1993, og har 26 års erfaring og videreutdannelse fra Hong Kong. I tillegg til klassisk akupunktur praktiserer jeg øreakupunktur og Akupunktur 2000, laserakupunktur og elektroakupunktur. Jeg oppdaterer jevnlig min faglige kompetanse.

NNH har godkjent meg i utførelse av klassisk kinesisk akupunktur, og jeg er registrert i Brønnøysundregisteret som alternativ behandler. Man behøver ingen offentlig godkjenning for å kalle seg akupunktør, men NNH (Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon) har godkjenningsregler og fagkrav for mange behandlingsformer. Retningslinjer og fagkrav er utarbeidet av de respektive faggruppene. Jeg er godkjent av NNH innen klassisk akupunktur.

I 1994 utdannet jeg meg i Hong Kong innen kryokirurgi, og jeg har nå 25 års erfaring med metoden. Jeg har spesialisert meg innen kosmetisk fjerning av pigmentflekker, gammelmannsflekker, føflekker, vorter og andre hudutvekster.

NNH, Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon, klassisk akupunktur, akupunktur, Akupunktur-Instituttet Eyolf B. Løvdahl
bottom of page