Frysing / kryokirurgi i Stavanger

Kosmetiske behandlinger

Mange opplever et ønske om å redusere rynker og revitalisere huden og muskulaturen. Ved hjelp av en kombinasjon av akupunktur, laser og kryo, gir jeg huden din nytt liv. Hvilken behandlingsform avhenger av dine behov og ønsker. 

Kosmetisk kryokirurgi, eller nedfrysing, brukes for å «ødelegge» unormal eller «syk» hud. Ved hjelp av kryokirurgi fjerner jeg føflekker og solskader over hele kroppen. Jeg utfører kun kosmetisk behandling. Har du behov for medisinsk behandling, må du henvende deg til en lege. 


Kontakt meg gjerne på telefon eller e-post, enten det gjelder kosmetiske behandlinger eller smertelindring. Hvilken behandlingsform, og pris, avhenger av dine behov og ønsker.

Fjerning av føflekker, vorter og pigmentflekker

Mange har uønskede føflekker, vorter, «gammelmannsflekker», pigmentflekker eller andre hudutvekster i ansiktet eller på kroppen. Disse kan normalt fjernes ved hjelp av kryokirurgi, eller nedfrysing. Ved fjerning av føflekker, må disse tidligere være bekreftet friske/kosmetiske av lege. Jeg ber alle pasienter om å signere på at legebesøk er utført. 

I 1994 ble jeg ferdig utdannet innen kryokirurgi i Hong Kong og har siden da praktisert behandlingsmetoden. Jeg har fjernet tusenvis av føflekker, uten skjemmende arr. Min lange erfaring er din sikkerhet for et godt resultat. Kom gjerne innom meg i Stavanger så kan jeg ta en titt på deg.

Priser

Cryo: pr. behandling (30 min): Kr. 850,- (tid nok til fjerning av ca. 10-20 føflekker)

Akupunktur-Instituttet Eyolf B. Løvdahl 
Kannikgata 24, 4008 Stavanger

T: 918 63 943
E-post: eb-loev@online.no

Lukk meny