Alternativ behandling i Stavanger

Her på huset har jeg et høyt fokus på å kartlegge behovet til enhver pasient og bygger mye av behandlingen på tillit og respekt, både for kropp og sinn. Dette skal sørge for en best mulig behandling av akupunktur og kryokirurgi.

Utdannelse og godkjenninger​

Jeg avla min akupunktureksamen allerede i 1993, og har 26 års erfaring og videreutdannelse fra Hong Kong. I tillegg til klassisk akupunktur praktiserer jeg også øreakupunktur og Akupunktur 2000, laserakupunktur og elektroakupunktur.

Ønsker du å fjerne skjemmende føflekker, pigmentflekker eller andre uønskede merker i huden, utfører jeg kosmetisk kryokirugi og ansiktsbehandling. Jeg utdannet meg innen i kryokirurgi i Hong Kong i 1994, og har 25 års erfaring med metoden. Ved hjelp av kryokirurgi fjerner jeg blant annet føflekker, pigmentflegger og vorter. 

NNH har godkjent meg i utførelse av klassisk kinesisk akupunktur, og jeg er registrert i brønnøysundregisteret som en alternativ behandler.

NNH

Man behøver ingen offentlig godkjenning for å kalle seg akupunktør, men NNH (Norske Naturterapeuters hovedorganisasjon) har godkjenningsregler og fagkrav for mange behandlingsformer. Retningslinjer og fagkrav er utarbeidet av de respektive faggruppene. Jeg er godkjent av NNH innen klassisk akupunktur.

Trygghet​

Jeg er opptatt av at pasientene mine skal føle trygghet i behandlingen og legger stor vekt på å bygge opp et godt tillitsforhold basert på gjensidig respekt. Lang erfaring, faglig bakgrunn og en stor porsjon vennlighet, gjør at du er i de beste hender hos Akupunktur-Instituttet Eyolf B. Løvdahl i Stavanger.

 

Behandlingstilbud​

Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsmetode som blant annet brukes til å behandle: 

 • Muskel og skjelettlidelser
  • Ryggsmerter
  • Svangerskapskvalme
  • Hodepine og migrene
  • Svimmelhet
  • Barnløshet
  • Psykiske plager
  • Immunforsvaret
  • Allergier

  I tillegg til akupunktur, kan jeg tilby kosmetisk kryokirurgi og kosmestisk ansiktsbehandling. 

  Ønsker du mer informasjon om akupunktur eller kosmetisk behandling? Kontakt meg gjerne per telefon eller e-post.

Akupunktur-Instituttet Eyolf B. Løvdahl 
Kannikgata 24, 4008, Stavanger

T: 918 63 943
E-post: eb-loev@online.no

Lukk meny