Alternativ behandling med dyktig, vennlig akupunktør

I mange tusen år har akupunktur vært brukt mot muskel og skjelletlidelser, hodepine, stress, barnløshet, luftveisproblemer og mange andre lidelser. 

Akupunktur-Instituttet Eyolf B. Løvdahlpraktiserer tradisjonell akupunktur i tillegg til Akupunktur 2000, øreakupunktur, laserakupunktur og elektroakupunktur. Jeg har også lang erfaring innen kosmetisk ansiktskirurgi og kryokirurgi.

Klassisk akupunktur, øreakupunktur, laserakupunktur og elektroakupunktur

Klassisk kinesisk akupunktur har vært brukt som behandlingsform i flere tusen år. Mange bruker den for smertelindring, hodepine og stressrelaterte lidelser. Jeg er godkjent av NNH innen Klassisk kinesisk akupunktur.

Øreakupunktur er en form for soneterapi. Metoden tar utgangspunkt i at det er en forbindelse mellom punkter i øret og andre deler av kroppen. Bestemte punkter i øret stimuleres ved at nåler settes inn i indikerte punkter. Ofte brukes øreterapi i kombinasjon med andre behandlingsformer, men den kan også brukes alene.

Akupunktur 2000

Akupunktur 2000 er en relativt ny akupunkturmetode som ble utviklet i Danmark. Metoden tar utgangspunkt i at det finnes følsomme reflekspunkter omkring leddene som har en forbindelse til foreskjellige deler av hjernen.

Behandlingen består i at nåler blir stukket inn i reflekspunktene. Dette gir signaler til hjernen, som igjen sender signaler tilbake til området som skal behandles.

Priser

Akupunktur: pr. behandling: Kr. 400,-

Akupunktur-Instituttet Eyolf B. Løvdahl 
Kannikgata 24, 4008 Stavanger

T: 918 63 943
E-post: eb-loev@online.no

Lukk meny